De kippers:
Van professionals - voor professionals

Van het extra grote laadvolume voor een optimaal gebruik tot en met de pendelklep met verhogen stalen hoekrongen voor een grote doorgangshoogte bij het lossen: Alle Böckmann trailers beschikken over veel verschillende detailoplossingen en innovaties. En nog iets maakt uw Böckmann kipper tot een echte professionele trailer: De robuuste constructie. Alle kippers (behalve de modellen van de TALK-serie) zijn van een massief gelast thermisch verzinkt basisframe met een enorme staalprofielbrug geconstrueerd en bieden u daarom een bijzonder lange levensduur. Ideaal voor het zware werk. Voordelen, waardoor de 'Böckmannen' in veel landen uitblinken - en dat geldt niet alleen voor de kipper-modellen.

Achterwaartse kipper, alu

Uitstekend geschikt voor het dagelijkse gebruik bij professionele toepassingen dankzij de gelaste frameconstructie en de massieve staalprofielbrug.

Prijs op aanvraag

Bekijk product

Achterwaartse kipper, staal

Compromisloze kwaliteit, bijv. door de gelaste frameconstructie of de handige pendelklep.

Prijs op aanvraag

Bekijk product

Driezijdige kipper, alu

Overtuigend qua stabiliteit, veiligheid en comfort en daarom de ideale oplossing voor het transport van stortgoed, bouwmaterialen of bouwmachines.

Prijs op aanvraag

Bekijk product

Driezijdige kipper, staal

Een echte ontlasting bij het werk van alledag . dankzij de gelaste frameconstructie, de massieve staalprofielbrug en nog veel meer robuuste detailoplossingen.

Prijs op aanvraag

Bekijk product

 

 

Böckmann Fahrzeugwerke GmbH
Siehefeld 5
49688 Lastrup
Tel.: +49 44 72 89 5-0
Fax: +49 44 72 89 5-550
E-Mail: info@boeckmann.com

Afstand berekenen