Böckmann Paarden <em>Welkom bij de stal</em>
Böckmann Paarden Welkom bij de stal

Böckmann Paarden

 


Diervriendelijke huisvesting met individuele verzorging, veulenen, succesvolle opleiding in dressuur en springen en de veelvuldig onderscheiden hengstenstal met topverervers en veel internationale foksuccessen. – Alles voor het paard.
Alles op een plaats!

Meer informatie: www.boeckmann-pferde.com

Teaserbox_Start

Fokkerij

Van betrouwbare toppaarden tot de nieuwe winnaarstypen: Onze eersteklas bezette hengstenstal staat voor gemeenschappelijke fokresultaten. Voor videos en afbeeldingen van de topverervers klik op volgende link.

Details hengsten / fokkerij

Teaserbox_Trenner

Pension

Iedere ruiter krijgt op meer dan 45 hectare een compleet onbezorgd pakket voor zijn paard: dekking, veulenen en fokken en een diervriendelijke en een uitgebreide begeleiding met individuele verzorging en een doelgerichte marketing. - Van veulen tot rijpaard

Details pension

Teaserbox_Trenner

Sport

Professionele opleiding in dressuur en springen - van amateur tot olympisch ruiter. Talrijke nationale en internationale toernooiresultaten zijn het resultaat, iedere dag een beetje beter worden. De Portugese Grand Prix ruiter Anton do Vale houdt zich met de dressuurperspectieven bezig. Gilbert Böckmann behoort in de Europese springsport tot de toonaangevende bedrijven.

Details sport

Teaserbox_Ende


 

 

 

Böckmann Fahrzeugwerke GmbH
Siehefeld 5
49688 Lastrup
Tel.: +49 44 72 89 5-0
Fax: +49 44 72 89 5-550
E-Mail: info@boeckmann.com

Afstand berekenen